Ha egy kis egészségtudatossággal alapoznád meg az új évet, várlak szeretettel 2026. február 7-én zöldség-gyümölcs fermentáló workshopomra.
Helyszín: Bazsalikomos Kert Pékség és Teabolt, Kecskemét Budai u. 12.
Miről lesz szó?
– miért fontos probiotikus ételeket fogyasztani,
– milyen technikákat alkalmazhatsz (szárazon sózás, felöntőlé készítés, gyümölcsök fermentálása),
– hol tudod elrontani,
– és segítek, ha el vagy veszve a rengeteg információban, amit az interneten olvasol.
A workshop közben lesz alkalmad kóstolni, utána pedig hazaviheted az elkészült finomságaidat, valamint egy rövid összefoglalót és recepteket, hogy otthon is el tudd készíteni a családnak legújabb kreálmányaidat.
A workshop ára: 19.900 Ft, mely tartalmazza az alapanyagokat, jegyzetet, a 2 féle fermentált zöldség-gyümölcs elkészítését és a kóstolókat.
Jelentkezési lap: https://forms.gle/J5mRXXBJa7P8HgnT8
A jelentkezésed a jelentkezési lap elküldésével és a tanfolyam díjának elutalásával válik véglegessé.