A kertből az otthonodba. Alkossunk együtt!

Aktuális workshopok a Bazsalikomos kertben

2024. augusztus 31., szombat
Kecskemét
Búcsúztasd velünk a nyarat! Csak felnőtteknek!
2024. november 9., szombat
Kecskemét
Tanulj a gyógynövényekről, készítsd el saját teakeverékeid!
2024. november 30., szombat
Kecskemét

Ti mondtátok

Mariann workshopján nem csak rengeteg hasznos információval gazdagodtunk, de egy igazán otthonos és baráti légkörben alkothattunk együtt. Köszönjük!

Marcsi

Sokat tanultunk, nevettünk és finomságokat alkottunk! Imádtuk minden percét! Köszönjük, Mariann!
Luca
Céges csapatépítő keretében vettünk részt egy teakészítő workshopon – mindenkinek csak ajánlani tudom. A közösen alkotás az egyik legjobb módja a csapat összekovácsolásának.

András

Tartsd nálunk a rendezvényeid

Legyen szó borkóstolóról, jóga óráról, céges rendezvényről vagy workshopról, rendezvénytermünk ajtaja mindenki előtt nyitva áll.

39 négyzetméter
Maximum 24 fő
Felszerelt konyha 1 konyhaszigettel
4 asztal, melyek igény szerint rendezhetőek
Kérésre cateringet biztosítunk

Workshop Voucher
ajándékba

Ízeletes és bio alapanyagok a Bazsalikomos Kertből. Jókedv, családias és baráti hangulat. Egyedileg megalkotott termékek saját magadnak vagy akár családodnak és barátaidnak. Ez a Bazsalikomos Kert workshop.

mariann@bazsalikomoskert.hu

Ajándékozz gasztro workshopot!

Az ajándékutalvány 1 tetszőlegesen kiválasztott alkalomra szól és 1 fő részvételére jogosít.

Az ajándékutalványt a vásárlástól számított 1 évig lehet felhasználni. Egyszeri alkalommal meghosszabbítható 25%-os felár ellenében. A meghosszabbítást követően az ajándékutalvány további 1 évig lesz érvényes.

Az ajándékutalvány vásárlás kapcsán kérlek írj üzenetet mariann@bazsalikomoskert.hu e-mail címre. A vouchert postán juttattom el személyre szólóan, akár üzenettel az ajándékozottnak, vagy kitöltetlenül hagyva a megrendelő címére.

Az ajándékozott úgy fogja tudni felhasználni az utalványt, hogy elküldi nekünk e-mailben annak sorszámát, saját telefonszámát, valamint a kiválasztott kurzus címét és időpontját a mariann@bazsalikomoskert.hu e-mail címre, mi pedig ez alapján regisztráljuk őt a kurzusra.