November 20-án különleges irodalmi és kulináris élménnyel készülünk a Bazsalikomos kertben: vendégünk lesz Tóth Ági, török gasztronómiai szakértő, a Nar Gourmet márka alapítója, a nemrégiben magyarul is megjelent „A török konyha időtlen receptjei” című könyv fordítója. Ágival Kovács Annabella újságíró fog beszélgetni a könyv születéséről, a fordítás érdekességeiről, valamint a török konyha hagyományairól, újításairól. De szeretnénk, ha ez egy interaktív esemény is lenne, így várjuk majd a ti kérdéseiteket és hozzászólásaitokat is!
Mi több, az eseményen életre keltjük a receptkönyvet az alábbi kóstolókkal:
– vişneli yaprak sarması (meggyes töltött szőlőlevél)
– barbunya pilaki (paradicsomos babsaláta)
– yoğurtlu havuç (karamellizált répa fokhagymás török joghurttal és pirított dióval)
– kısır (fűszeres bulgursaláta paprikapasztával és gránátalma balzsamecettel)
Várunk mindenkit sok szeretettel egy ízekben és történetekben gazdag találkozóra!
Helyszín: Bazsalikomos Kert, Kecskemét
Időpont: 2025. november 20., 18 óra
Jegyár: 3.500 Ft, ami magában foglalja az előadáson való részvételt, török teát és kóstolókat
A szakácskönyv megvásárolható lesz a helyszínen kedvezményes áron.
Lemondás esetén ajándékozd el a programot egy kedves ismerősnek! Amennyiben a program kezdete előtt több, mint 10 nappal jelzed a lemondást, a részvételi díj 50%-át visszatérítjük. 10 napon belüli lemondás esetén a program díját nem áll módunkban visszatéríteni. Ha lemondanád a programot, vagy átadnád a jegyed valakinek, kérlek, írj nekünk e-mailt a mariann@bazsalikomoskert.hu címre.