top of page

Közelgő események

aktuális AJÁNLATOM

Őszi ajánlat

WORKSHOP VOUCHER

Már több százan vettek részt Bazsalikomos Kert workshopokon. Ha egy igazán egyedi és személyre szóló meglepetéssel kedveskednél másoknak, akkor workshop voucher egy tökéletes választás. 

Voucher AJÁNDÉKBA

Ízeletes és bio alapanyagok a Bazsalikomos Kertből. Jókedv, családias és baráti hangulat. Egyedileg megalkotott termékek saját magadnak vagy akár családodnak és barátaidnak. Ez a Bazsalikomos Kert workshop.

WORKSHOP VOUCHER

Ajándékozd meg szeretted egy gasztro workshoppal!

Több, mint 10 új workshoppal készülök! Az új workshopok folyamatosan kerülnek kiírásra!

 

  • Az ajándékutalványt a vásárlástól számított 1 évig lehet felhasználni.

  • Az ajándékutalványt egyszeri alkalommal meg lehet hosszabbítani 25%-os felár fizetésével. A meghosszabbítást követően az ajándékutalvány további 1 évig lesz érvényes.

  • Az ajándékutalvány 1 tetszőlegesen kiválasztott alkalomra szól és 1 fő részvételére jogosít.

  • Az ajándékutalvány vásárlás kapcsán kérlek írj nekem a mariann@bazsalikomoskert.hu e-mail címre. A vouchert postán juttattom el személyre szólóan, akár üzenettel az ajándékozottnak, vagy kitöltetlenül hagyva a megrendelő címére.

  • Az ajándékozott úgy fogja tudni felhasználni az utalványt, hogy elküldi nekünk e-mailben annak sorszámát, mobil számát, valamint a kiválasztott kurzus címét és időpontját a mariann@bazsalikomoskert.hu  e-mail címre, mi pedig ez alapján fogjuk tudni regisztrálni őt a kurzusra.

bottom of page