top of page
Keresés

Soha ekkora szükségünk nem volt még a megújulásra!

Az utóbbi egy év fenekestől felfordította az életünket és vele a szokásainkat. Sokunkat kibillentett a lelki egyensúlyunkból, ezért épp itt az ideje, hogy néhány órát magunkra szánjunk, kitűzzük az új céljainkat, új lendületet vegyünk, a hosszú tél után tavasz költözzön a lelkünkbe, testünkbe. Mi is erre vágyunk, ezért álmodtuk a Megújulás online workshopot, ami nem véletlenül március 8-án kerül megrendezésre!

A ~ Tavaszi megújulás ~ jegyében 10 gyógy- és fűszernövény termesztéséről, gyógyhatásairól, felhasználásáról tanulunk, valamint a programot fogja színesíti Ágó Kitti aromaterapeuta előadása is, amiben a témához kapcsolódó illóolajokkal, növényi olajokkal, és a természetes szépségápolás rejtelmeivel ismerkedhetsz meg! S ha már tavasz, nem maradhatnak ki a vadontermő, ehető növények és virágok sem! Az előadások után egy workshop keretein belül készíthetsz a megadott receptek vagy a saját elképzeléseid alapján egészséges teakeverékeket.


A 10 szárított gyógynövény alapanyagot, egy ajándék Bazsalikomos kert Nap teát & egy különleges, erre a napra készített illóolajkeveréket a workshop előtti héten, postai úton kapod majd meg. A csomagban ezeken kívül több meglepetést is találsz majd. :)Pontos időpont:


2020.03.08. hétfő 9.30-15 h (12-12.30 szünet)


A workshop ára 19.900 Ft.


Töltsd velünk ezt a napot, töltődj fel új energiákkal, várunk Titeket nagyon sok izgalmas előadással & szeretettel!


A workshopra itt tudsz jelentkezni.

307 megtekintés0 hozzászólás

Friss bejegyzések

Az összes megtekintése

Commentaires


bottom of page