top of page
Keresés

Ezért használok Dr. Hauschka kozmetikumokat több, mint 15 éve

Ragaszkodó típus vagyok. Ha találok egy minden szempontból tökéletes márkát, akkor évekig szeretem a termékeit használni. 18-19 éves koromban, az akkori kozmetikusomnál ismerkedtem meg a Dr. Hauschka termékeivel. Az arcápolási kozmetikumaik csodát tettek az arcbőrömmel. Nagyon megfogott, amikor a kozmetikusom elmesélte a márka történetét, megosztotta velem a németországi céglátogatások, növénykertben tett séták alatt szerzett különleges élményeit. Már akkor is fontos volt számomra, hogy 100%-ban természetes, biztos forrásból származó kozmetikumokat használjak, és ez ma sincs másképp.

A Dr. Hauschka bio termékei 50 éve nyújtanak ápolást tetőtől talpig. A háttérben folyamatosan végeznek olyan kutatásokat, amik azt segítik, hogy termékeikben optimális legyen a növények és más alapanyagok felhasználása. Kozmetikumaikban olyan régen elfelejtett gyógynövények is helyet kapnak, melyek hatékonysága már évszázadok óta bizonyított. A termékek 100%-ban természetes alapanyagokból készülnek, mindenféle kémiai szintetikus alapanyagtól mentesek. A termékekhez felhasznált növények biodinamikus termesztésből származnak.

Nagyon ritkán vállalok együttműködéseket, de erre most nagyon büszke vagyok, mert szó szerint a saját bőrömön tapasztaltam meg a Dr. Hauschka termékeinek kiváló hatását. Nagy kedvenceim a fürdőesszenciák, amelyek egy hosszú nap után segítenek ellazulni, megnyugtatnak, igazi luxust nyújtanak az otthoni testápolásban. Az arc- és testápolási kozmetikumok mellett a Dr. Hauschka természetes sminktermékeit is használom. A hétköznapokban minimálisan sminkelem magam, és ilyenkor is csak természetes összetevőkből álló kozmetikumokat használok.


Ismerd meg a Dr. Hauschka-t!
545 megtekintés0 hozzászólás

Friss bejegyzések

Az összes megtekintése

Comentários


bottom of page