márc. 10., V | WAMP - the Hungarian design market

Sóvirág workshop, egyedi fűszertartóval

Ezen a workshopon Beh Mariannal ( Bazsalikomos kert ) különleges sóvirágokat, fűszersókat készíthettek, Bánhidi Dórával ( PandArte ) pedig az ezekhez tartozó fűszertartót alakíthatjátok egyedivé.
Registration is Closed
Sóvirág workshop, egyedi fűszertartóval

Időpont és helyszín

2019. márc. 10. 14:00 – 17:00
WAMP - the Hungarian design market, Millenáris, Kis Rókus u. 16-20., Budapest, 1024

A workshopról

Ezen a workshopon Beh Mariannal ( Bazsalikomos kert ) különleges sóvirágokat, fűszersókat készíthettek, Bánhidi Dórával ( PandArte ) pedig az ezekhez tartozó fűszertartót alakíthatjátok egyedivé. Szóval egy komplett, megtöltött fűszertartóval térhettek haza, amit otthon felszerelhettek a kis konyhátokban:)

Mariann rengeteg alapanyaggal készül ( szárított virágok, fűszernövények ), hiszen négyféle ízű sóvirágot is összeállíthattok, amikhez természetesen üvegeket is kaptok. Magyaros, olasz, thai és indiai fűszersókat keverhettek össze, amikhez az alap a különleges parajdi só lesz. Ez a só az Ősóceán kiszáradásakor keletkezett, minden ásványi anyagot és nyomelemet tartalmaz.

Dórival pedig egy natúr fűszertartó kis polcot alakíthattok majd egyedivé, plusz a kis fűszeres üvegeket is felcímkézhetitek majd!

Részvételi díj: 5000 Ft ( fizetés a helyszínen )

Helyszín: WAMP design vásár

Induló workshop indőpontok:

14:00 - 15:00

Ha szeretnél jönni, kérlek írj egy üzenetet a pandarteblog@gmail.com címre, amiben azt is megírod, melyik időpontra szeretnél jönni!

Várunk Szeretettel:)

Registration is Closed

Megosztom az eseményt